Arbëri

Viti me rritjen më të lartë të çmimeve

Foto: Koha / ilustrim
 

Rritja e çmimeve të produkteve ushqimore e ka vështirësuar sigurimin e artikujve të nevojshëm për familjen me gjashtë anëtarë, Përvetica, nga Prishtina.

Kjo familje jeton vetëm me 200 euro të pensionit të kryefamiljarit 76 vjeç, Sheqirit. Katër fëmijët e tij, dy vajza dhe dy djem, janë në moshë pune, por të papunë.