Arbëri

KFOR-i njofton për stërvitjet në Gjakovë nesër

 

KFOR-i ka njoftuar se do të zhvillojë stërvitje në rrethinë e Gjakovës duke filluar nga nesër.

Komanda Rajonale e Lindjes (RC East) do të bëjë trajnime ku do të përfshihen afro 70 ushtarë dhe disa helikopterë.