Arbëri

Kurti kërkon nga Pendarovski informata për ecurinë e procesit gjyqësor të “Rastit Kumoanova”

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim presidentin e Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski me bashkëpunëtorë.

Siç bëhet e ditur për media, Kurti e ka ngritur në takim çështjen e “Rastit Kumanova” me ç ‘rast e shprehu shqetësimin e familjeve dhe kërkoi informata për ecurinë e procesit që tani është në Gjykatën Supreme.