Arbëri

FOL: Mbi gjysma e bizneseve thonë që korrupsioni është i pranishëm në prokurim publik

FOTO: EO
 

Lëvizja “FOL” ka publikuar gjetjet e hulumtimit “Perceptimet e sektorit privat rreth prokurimit publik”.

Yllka Buzhala, nga Lëvizja “FOL”, tha se bizneset e anketuar i takojnë 18 profileve dhe se 60% e anketave janë realizuar në Prishtinë. Sipas saj, në anketa janë përfshirë biznese që janë pjesë në aktivitete të prokurimit publik.