Arbëri

Kurti: Vendimi për Veselinoviqin legjitimon veprimet e Policisë së Kosovës në veri

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka mirëpritur vendimin e SHBA-së për sanksionet ndaj Zvonko Veselinoviqit. 

Kurti ka thënë se grupi i Veselinoviqit në veri të Kosovës është dëshmia më e mirë se në krimi në atë pjesë është realitet i përditshëm që cenon ligjshmërinë e të drejtave dhe lirinë e qytetarëve.