Arbëri

MSH-ja nuk e di datën kur do të fillojë dhënia e dozës së tretë

 

Ministria e Shëndetësisë ka paralajmëruar që së shpejti do të jepet doza e tretë e vaksinës dhe ajo përforcuese kundër Covid-19, por nuk kanë treguar datë të saktë se kur do të fillojë.

MSH-ja ka bërë të ditur se doza e trete do jepet për personat të cilët kanë marrë dy doza fillestare të vaksinës kundër COVID-19, jo më herët se 8 javë pas marrjes së dozës së dytë dhe jo më vonë se 6 muaj.