Arbëri

Banorët ndihen të rrezikuar nga ndërtimi i një pike karburanti në “Veternik”

Në afërsi të shtëpive banorët e rrugës “Dajti” në “Veternik” po presin t’u ndërtohet një pikë karburanti. Ata kanë marrë vesh se toka pranë shtëpive të tyre është shitur pikërisht për këtë qëllim.

 
Ky tekst është Premium por sot mund ta lexoni pa pagesë!

Banorët e lagjes “Veternik” janë të shqetësuar se në afërsi të shtëpive të tyre mund të ndërtohet një pikë karburanti, dhe për këtë ata kanë dorëzuar peticion. Nga institucionet përgjegjëse nuk kanë treguar nëse është dhënë leja e ndërtimit. Sipas ligjeve në fuqi, nuk përcaktohet distanca që pikat e karburantit duhet të kenë me hapësirat e banuara

Në afërsi të shtëpive banorët e rrugës “Dajti” në “Veternik” po presin t’u ndërtohet një pikë karburanti. Ata kanë marrë vesh se toka pranë shtëpive të tyre është shitur pikërisht për këtë qëllim.

“Kemi dëgjuar që po hapen pompa, kemi pa njerëzit që po vijnë me punu, i kemi pyet për çka, kanë thënë që për pompë të benzinit”, tregon Sali Muriqi, banor i lagjes.