Arbëri

Sveçla në forumin ministror në Slloveni, diskutohet edhe për terrorizmin e ekstremizmin e dhunshëm

 

Është zhvilluar forumi ministror mes Bashkimit Evropian dhe Ballkanit Perëndimor për Drejtësi dhe Punë të Brendshme, të organizuar nga Presidenca e Sllovene e Këshillit të BE-së, në Brdo të Sllovenisë, ku pjesëmarrës ishte edhe ministri i Punëve të Brendshme i Kosovës, Xhelal Sveçla.

Aty u diskutua për rëndësinë e bashkëpunimit në luftën e përbashkët kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit, migrimit të paligjshëm, si dhe terrorizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm.