Arbëri

Gërvalla ia huq përsëri, e ngatërron komandantin e parë të KFOR-it

 

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla ia ka huqur përsëri.

Derisa ka ngushëlluar për vdekjen e ish-komandantit të KFOR-it në Kosovë Kalus Reinhardt, ajo i është referuar atij si komandanti i parë i KFOR-it.