Arbëri

Imer Zeqiri zgjidhet kryetar i Sindikatës së Policisë së Kosovës

 

Sindikata e Policisë së Kosovës ka mbajtur Kuvendin e katërt zgjedhor.

Ky Kuvend ka zgjedhur për kryetar Imer Zeqirin dhe nënkryetar Avdi Hotin.