Arbëri

Murati: Nuk ka mundur të ketë shtet të kapur, pa disa sindikata fort të kapura

 

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka thënë se greva e paralajmëruar për të enjten nga Federata Sindikale e Shëndetësisë së Kosovës, nuk është në përputhje me legjislacionin në fuqi që rregullon mbajtjen e grevave.

Sipas tij, me qasje të tillë, humbin edhe pacientët edhe personeli shëndetësor.