Arbëri

Në SHSKUK po trajtohen 16 pacientë me COVID e 33 post-COVID

 

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme në Kosovë janë duke u trajtuar 49 pacientë.

Prej tyre 16 pacientë janë pozitivë me COVID-19 dhe 33 janë post-COVID.