Arbëri

Presidentja Osmani e cilëson të ulët pjesëmarrjen e grave në FSK

 

Në 21-vjetorin e miratimit të Rezolutës 1325 për Gratë, Paqen dhe Sigurinë nga Këshilli i Sigurimit i OKB-së, Ministria e Mbrojtjes në bashkëpunim me “UN-Women” kanë organizuar konferencë me temën “Roli i grave në sektorin e mbrojtjes dhe të sigurisë”.

E pranishme në këtë konferencë, presidentja Vjosa Osmani ka potencuar pjesëmarrjen e ulët të grave në FSK.