Arbëri

VV-ja e merr Shtimen

 

Naim Ismajli i PDK-së ka pranuar humbjen. Pas numërimit të 100 për qind të votave, rezultati nxori fitues Qemajl Aliun e VV-së.

“Ju falënderojmë për besimin e dhënë në zgjedhjet e raundit të parë dhe të dytë. Nga rezultatet preliminare të zgjedhjeve që u mbajtën sot, nuk na kanë nxjerrë fitues prandaj rezultatin e njohim si të tillë dhe presim rezultatet përfundimtare të cilat do t’i respektojmë. Jemi krenarë që ju kemi shërbyer për 21 vite rresht dhe juve qytetarë të Shtimes ju dëshirojmë fat”, ka shkruar Ismajli.