Arbëri

3 projektet e mëdha të Alban Hysenit për ekonominë e Gjilanit

 

Artikull i sponsorizuar - Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje! për komunën e Gjilanit, që njëherit doli i pari në raundin e parë, ka shpalosur tashmë disa herë programin dhe zotimet e tij për komunën.

Shtylla kryesore të cilën ai e ka deklaruar e shpalosur publikisht, është ekonomia. Zhvillimi ekonomik i parashikuar nga z. Hyseni, përfshin ngritjen e një Zone Ekonomike, përmes 3 projekteve kryesore.