Arbëri

Gjyqtarja që dënoi butë dhunuesin e të miturës para përgjegjësisë disiplinore

 

Gjykata Supreme ka kërkuar nga Gjykata Themelore në Pejë të adresojë përgjegjësinë disiplinore për gjykatësen që mori vendim për të dënuar me tetë muaj burgim dhunuesin e një 15-vjeçareje.

Ky rast ka nxitur reagime të mëdha në vend, pasi dënimi është vlerësuar si tepër i butë dhe nxitës për raste të tjera dhunimi.