Arbëri

Kurti: Nga sot po punojmë në pakon e masave për ndihmë pas rritjes së çmimeve

Foto: Alban Bujari / KOHA
 

Kryeministri Albin Kurti ka folur për rritjen e çmimeve në vend. Ai ka thënë se Kosova varet nga importi dhe s’kishte si të mos ndikohej nga rritja e çmimeve.

Sipas tij, kjo është mesazh i qartë për riorientimin e ekonomisë në prodhim.