Arbëri

Gexha: Në “Darkën e Lamës” nuk u shkelën masat

 

Ushtruesja e detyrës së ministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha, ka thënë se detyrën e ka marrë në fillim të tetorit pas rënies së rasteve me COVID-19, derisa ka shtuar se situata në vazhdimësi ka qenë sfiduese.

Ajo ka thënë se marrja e masave ishte arsyeja kryesore për uljen e rasteve me COVID-19. Sipas saj kombinimi më i mirë për parandalimin e përhapjes së infeksionit është vaksinimi dhe respektimi i masave.