Arbëri

Rakiq: Marrëveshjet e arritura në Bruksel duhet zbatuar, janë të detyrueshme

 

Kreu i Listës Serbe, Goran Rakiq, njëherit ministër për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, ka thënë se marrëveshjet e arritura në Bruksel, duhet zbatuar dhe janë të detyrueshme, përfshirë edhe formimin e Asociacionit.

Rakiq e ka thënë këtë gjatë takimit me përfaqësueses të Këshillit të Evropës.