Arbëri

Prokurorët e shohin të pamundur bashkëpunimin me Qeverinë pas deklaratës së zv.ministrit

KPK
 

Këshilli i Prokurorial i Kosovës e ka quajtur të pamundur bashkëpunimin me Qeverinë në kohën kur prokurorët, sipas këtij këshilli akuzohen se janë të përfshirë në veprimtari kriminale.

Reagimi i Këshillit Prokurorial vjen pas deklaratës së zv.ministrit të Drejtësisë, Blerim Sallahu, se “prokurorët janë të involvuar në veprimtari kriminale dhe piramida kriminale”.