Arbëri

61 pacientë me COVID-19 po trajtohen në tërë Kosovën

 

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 61 pacientë me koronavirus, 18 në oksigjenoterapi dhe 5 në mjekim intensiv në gjendje më të rënduar.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme: