Arbëri

Ministria e Arsimit planifikon që nga e hëna të gjithë nxënësit t’u kthehen shkollave

 

Zëvendësministri i Arsimit, Dukagjin Pupovci, ka njoftuar në emisionin “60 minuta” në KTV planin e Ministrisë së Arsimit që nga e hëna të gjithë nxënësit dhe studentët t’i rikthehen procesit mësimor të normalizuar.

Sipas tij, ideja për kthim në normalitet ka ardhur pas rënies së rasteve me COVID-19 javëve të fundit.