Arbëri

Ballazhi dorëzon ankesën kundër PZAP-së në Supreme

 

Mehmet Ballazhi, kandidat i Partisë Demokratike të Kosovës në Komunën e Hanit të Elezit ka dorëzuar ankesën e tij në Gjykatën Supreme, kundër vendimit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa.

Ballazhi për KOHËN ka thënë se pret një vendim në favor të tij.