Arbëri

Në shtatë ditët e fundit, Kosova e dyta me më së paku raste pozitive me COVID-19 në Evropë

 

Sipas të dhënave të uefbaqes së specializuar për statistika, “Statista”, Kosova renditet e dyta me më së paku raste pozitive me koronavirus në Evropë.

I pari me më së paku raste është Vatikani me 0, raste, pasuar nga Kosova 6, Malta 22.9, Spanja 27.8, Italia 31.2, e të tjera. E para me më së shumti raste është Sllovenia me 931 dhe pas saj Gjeorgjia 821.2.