Arbëri

PZAP gjobit LDK-në me 6500 euro

 

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka gjobitur LDK-në me 6500 euro për shkelje të ndryshme, nga përdorimi i personave nën moshën 15-vjeçare për përfitime elektorale e deri te thyerja e heshtjes zgjedhore.

LDK-ja në Lipjan është gjobitur me 2500 euro për shkelje të Kodit të Mirësjelljes, me rastin e përdorimit të personave të moshës nën 15-vjeçare me qëllim të përfitimit elektoral.