Arbëri

Rakiq: Do të largohemi nga institucionet e Kosovës nëse nuk formohet Asociacioni deri në fundvit

 

Lideri i Listës Serbe, Goran Rakiq, ka thënë se përfaqësuesit e kësaj partie do të largohen nga të gjitha institucionet e Kosovës, nëse formimi i Asociacionit të Komunave Serbe nuk fillon muajin e ardhshëm dhe përfundon brenda këtij viti. 

Largimi i përfaqësuesve serbë do të përfshijë edhe komunat veriore, sipas ministrit për Komunitete dhe Kthim në Kosovë.