Arbëri

Murati: Janë bërë pagesat e shtesave për fëmijë për mbi 16 mijë aplikuese

 

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka njoftuar se sot është bërë pagesa e shtesave për fëmijët për 16.001 qytetare që kanë aplikuar.

Siç ka bërë të ditur Murati 831 aplikuese kanë pasur të dhëna të pasakta dhe u ka bërë thirrje t’i përmirësojnë ato.