Arbëri

Propozimi i Komandantit të KFOR-it u pranua nga Kurti, por u refuzua nga serbët

Katër pika ka propozuar KFOR-i në funksion të zhbllokimit të situatës, pas takimeve që komandanti i saj, Franco Federici, ka zhvilluar të hënën me kryeministrin Kurti dhe kryetarët e komunave veriore.

 

Katër pika ka propozuar KFOR-i në funksion të zhbllokimit të situatës, pas takimeve që komandanti i saj, Franco Federici, ka zhvilluar të hënën me kryeministrin Kurti dhe kryetarët e komunave veriore.

Burime të “Kohës” brenda këtyre zhvillimeve kanë thënë se, Federici ka propozuar që të hiqen barrikadat, të zhbllokohet rruga e njësitë speciale të Policisë së Kosovës të zëvendësohen me forcat e KFOR-it në veri.