Arbëri

KASH-i i bën thirrje Serbisë të ndalojë retorikën konflikt-nxitëse

 

Këshilli i Ambasadorëve Shqiptarë (KASH) i ka bërë thirrje Serbisë që të ndalojë retorikën konflikt-nxitëse dhe përshkallëzimin e tensioneve. KASH ka thënë se qasja e tillë nuk është në interes të askujt, e aq më pak të qytetarëve të etnisë serbe në Republikën e Kosovës.

Këshilli i Ambasadorëve ka thënë se mbështet fuqishëm vendimin e Kosovës për të vendosur reciprocitet në targa të automjeteve me Serbinë.