Arbëri

Peci rendit pikat e “koordinimit serbo-rus për destabilizim të Ballkanit”

 

Drejtori i Institutit të Kosovës për Kërkime dhe Zhvillime të Politikave (KIPRED), Lulzim Peci, në një përmbledhje prej tri rastesh ka nxjerrë ato që i ka quajtur koordinim serbo-rus për destabilizimin e Ballkanit.

Para situatës së fundit të shkaktuar në veri të Kosovës, Peci ka përmendur çështjen e refuzimit që përfaqësuesi serb në Bosnje dhe shteti rus kanë pasur kundër Përfaqësuesit të Lartë në Bosnje e Hercegovinë, diplomatit gjerman Christian Schmidt.