Arbëri

Mungesa e ambasadorëve po shihet si pengesë për integrim të Kosovës

 

Kosova nuk duhet asnjëherë ta ndalë lobimin për njohje të reja dhe për anëtarësim në mekanizmat ekonomik dhe politik ndërkombëtarë.

Të gjithë këta hapa duhet t’i koordinojë SHBA-ja, kështu thënë për Ekonomia Online njohësit e çështjeve ekonomike dhe politike në vend.