Arbëri

Delegacioni i Kosovës në Hagë, diskuton për vizitat familjare të të paraburgosurve

 

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Ekaterina Trendafilova, bashku me Administratoren, Fidelma Donlo, pritën zëvendësministrin e Drejtësisë së Kosovës, Blerim Sallahu dhe delegacionin e Kosovës në ambientet e DHSK-së për vizitë.

Ndër temat që u diskutuan ishin skema e ndihmës juridike e DHSK-së, vizitat familjare të të paraburgosurve dhe lehtësimi i vizave në këtë drejtim, thuhet në njoftimin e Dhomave.