Arbëri

Intelektualja e njohur serbe: Kosova është e pavarur, s’di pse po bëhet problem për targat

 

Intelektualja dhe sociologia e njohur serbe, Vesna Peshiq, ka thënë se është habitur përse në vendin e saj po bëhet problem çështja e targave të Kosovës kur “tashmë Kosova është e pavarur”.

Të hënën, Qeveria e Kosovës nisi me zbatimin e reciprocitetit për targa duke vënë targa të përkohshme për veturat me targa të Serbisë që hyjnë në territor të Kosovës, njëjtë siç ka vepruar disa vjet Serbia me ato të Kosovës.