Arbëri

SHSKUK: Më 22 shtator rifillon puna në ambulancat specialistike

 

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se të mërkurën, më 22 shtator, do të rinisë puna në ambulancat specialistike.

Puna ishte pezulluar për shkak të rasteve me COVID-19, por pas rënies së numrit të pacientëve të hospitalizuar me COVID-19 është vendosur të rifillojë puna në ambulancat specialistike.