Arbëri

Institucionet heshtin për rastin e 18-vjeçares - ende s’ka përfunduar raporti i obduksionit

 

Reagimet e shumta për vrasjen e 18-vjeçares Marigona Osmani, tash e disa javë janë kthyer në heshtje, nga ana e institucioneve të Kosovës. Derisa ende nuk ka përfunduar raporti i obduksionit, Ministria e Punëve të Brendshme, Inspektorati Policor, e Këshilli Gjyqësor i Kosovës nuk janë përgjigjur për paralajmërimet e shumta se do të marrin masa ndaj zyrtarëve që lanë në liri dy të dyshuarit për vdekjen e saj.

Edhe pas më shumë se 3 jave që nga vdekja e 18-vjeçares Marigona Osmani, nga komuna e Ferizajt, Instituti i Mjekësisë Ligjore nuk e ka përfunduar raportin e obduksionit për rrethanat që dërguan në vdekjen e saj.

Naim Haliti, i cili po merret me këtë çështje, ka thënë shkurt për KOHËN, se janë duke punuar dhe se janë në proces të analizave përfundimtare.