Arbëri

MSH-ja apelon për vaksinim: Ka mjaft terminë të lirë

 

Ministria e Shëndetësisë ka apeluar te qytetarët që të vaksinohen edhe në ditët e fundjavës duke theksuar se ka mjaftueshëm terminë të lirë.

“Ministria e Shëndetësisë u rikujton qytetarëve të Republikës së Kosovës se vaksinimi kundër COVID-19 do të vazhdojë të bëhet edhe gjatë ditëve të fundjavës, të shtunën dhe të dielën, në të gjitha qendrat e vaksinimit në Kosovë. Prandaj, MSh u bën thirrje qytetarëve që të caktojnë terminë për marrje të vaksinës, me që ka mjaft terminë të lira, përfshirë edhe ditët e fundjavës në të gjitha qendrat e vaksinimit në komunat e Kosovës”, thuhet në apelin e MSH-së.