Arbëri

Kryetarët e komunave kanë realizuar vetëm gjysmën e premtimeve

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Në prag të zgjedhjeve lokale, Instituti GAP ka publikuar raportin për nivelin e përmbushjes së premtimeve zgjedhore nga kryetarët e komunave, për periudhën 2017-2021.

Bekim Salihu, nga ky institut ka treguar në detaje për premtimet që janë përmbushur, ato që janë në gjysmë dhe ato që nuk kanë nisur fare.