Arbëri

EUROPOL-i ia mundëson Kosovës caktimin e Zyrtarit Ndërlidhës në këtë organizatë

 

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka bërë të ditur se Kosova ka nënshkruar marrëveshjen me EUROPOL-in, përmes së cilës i mundësohet caktimi i Zyrtarit Ndërlidhës formal në këtë organizatë dhe krijohet linjë e sigurt e komunikimit dhe shkëmbimit të informacionit me të.

Sipas Sveçlës, marrëveshjet e tilla janë dëshmi e avancimit të bashkëpunimit mes Policisë së Kosovës dhe EUROPOL-it.