Arbëri

EPIK: Procesi i Berlinit, test i liderëve për bashkëpunim rajonal

 

Instituti Epik e ka quajtur Procesin e Berlinit, test të liderëve për bashkëpunim rajonal.

Sipas njoftimit, kohëve të fundit diskursi publik në Ballkanin Perëndimor ka shpenzuar mjaft energji dhe kohë në debatin se kush është forumi për bashkëpunimin rajonal: Procesi Berlinit apo “Mini-Schengen/Ballkani i Hapur”.