Arbëri

Të hënën rikthehen punimet në Kuvend

Kryesia e Kuvendit
 

Kuvendi i Kosovës të hënën rikthehet me mbledhjen e kryesisë, ku edhe pritet të caktohet seanca e re.

Në këtë mbledhje përveç shqyrtimit të pikave të mbetura nga seancat e kaluara, do të shqyrtohet edhe projektligji për Agjencinë për parandalimin e korrupsionit dhe projektligji për të drejtat pronësore të shtetasve të huaj në Republikën e Kosovës.