Arbëri

Paralajmërohet “monitorim rigoroz” i rasteve të vetizolimit

 

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se Policia e Kosovës do të bëjë monitorim rigoroz të qytetarëve që janë të infektuar me COVID-19, e që janë të vetizoluar. Në një konferencë për media, ai ka thënë se Policia për këtë dhe monitorim të masave të tjera do të kryejë punën edhe me zyrtarë në rroba civile.

Sveçla ka thënë se është angazhuar edhe Inspektorati Policor që të inspektojë zbatimin e masave të Qeverisë nga ana e Policisë si dhe sjelljen e zyrtarëve policorë në raport me masat e Qeverisë.