Arbëri

Sveçla: Policia u soll siç duhet me Krivaqën, prokuroria dhe gjykatat u treguan të papërgjegjshme

 

Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla, ka thënë se prokuroria dhe gjykatat janë treguar të papërgjegjshme për të dyshuarin, Dardan Krivaqa, për krimet e mëhershme që ka kryer ai. Pas marshit protestues në mbrojtje të të drejtave të grave, Sveçla ka thënë se është e drejtë e aktivistëve të shprehin mllefin e tyre, por se nuk pajtohet me disa slogane.

i ka duart me gjak’, është çështje për të cilën nuk pajtohem. Mos të harrojmë se policia me angazhim të jashtëzakonshëm ka bërë arrestimin e këtij krimineli. Policia në raport me këtë kriminel është sjellë ashtu siç është kërkuar. Se si janë proceduar lëndët është çështje e hetimit. Por sipas fakteve të para që na janë prezantuar, janë dy hallka të tjera që kanë qenë të papërgjegjshme, prokuroria dhe gjykatat”, ka thënë ai.