Arbëri

Shkarkohet drejtori i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës

 

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka shkarkuar drejtorin e Sekretariatit të KPK-së, Lavdim Krasniqi, pas ngritjes së aktakuzës për korrupsion.

Siç ka njoftuar KPK-ja, të martën është mbajtur mbledhja e 202-të online dhe në të anëtarët e KPK-së kanë miratuar propozimin e Komisionit Disiplinor për shkarkimin e Krasniqit që deri tash ishte i suspenduar.