Arbëri

“Luftë” në distancë mes ministres Haxhiu e KPK-së dhe KGJK-së

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Ende pa u bërë 6 muaj të Qeverisë Kurti 2 janë shënuar rekord “përplasjesh” në distancë mes Këshillit Gjyqësor dhe atij Prokurorial me ministren e Drejtësisë, Albulena Haxhiu.

Përplasja e fundit ka ndodhur gjatë të mërkurës. Ministrja Haxhiu pas mbledhjes së Qeverisë në konferencën me gazetarë ka deklaruar se nuk do të bashkëpunojë me këto dy këshilla nëse heshtin për skandale në drejtësi.