Arbëri

Haxhiu i reagon KGJK-së e KPK-së: Barikadimi nuk është në shërbim të drejtësisë

 

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, ka reaguar sërish ndaj Këshillit Gjyqësor dhe Këshillit Prokuroria të Kosovës.

Haxhiu në një postim në Facebook ka thënë se skandalet në sistemin e drejtësisë janë alarm dhe duhet të jenë shqetësim për vet këshillat përkatës. Ajo thotë se barikadimi nuk i ndihmon sistemit e as nuk është në shërbim të drejtësisë.