Arbëri

Sindikata e Zjarrfikësve i drejtohet kryeministrit Kurti me disa kërkesa

Foto: KOHA
 

Sindikata e Zjarrfikësve ka shprehur shqetësimin e tyre lidhur me zjarrin që ka përfshirë disa vatra në Kosovë.

Në letrën drejtuar kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe ministrive të linjës, nga Sindikata thonë se shërbimi i Zjarrfikjes dhe shpërthimit që nga paslufta vepron dhe punon në kushte të vështira në të gjitha komunat.