Arbëri

Belgjika planifikojë të dhurojë doza të vaksinave për Kosovën

 

Belgjika do të dhurojë 4 milionë doza të vaksinave antiCOVID për mekanizmin COVAX. Këto doza kryesisht do të jenë të destinuara për Ballkanin Perëndimor.

Do të ketë doza të vaksinës së AstraZenecas dhe Johnson & Johnson, për të cilën Belgjika ka vendosur një limit të moshës, raporton “Vrt.be”.