Arbëri

Mozbatimi i ligjeve po pengon reformën në Administratën Publike

Foto: KOHA
 

Reforma në administratën publike po shihet si një proces i gjatë që kërkon kohë dhe punë.

Naser Shamolli nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), ka thënë se reforma e administratës publike si proces është mjaftë kompleks, sidomos me mos zbatimin e ligjeve në praktikë, raporton Ekonomia Online.