Arbëri

Hoxha: Varianti Delta po lëshon rrënjë në Kosovë, vaksina shpëton jetë

Foto: KOHA
 

Për personat që nuk po vaksinohen apo po zgjedhin llojin e vaksinës anti-COVID, Kreshnik Hoxha, ka deklaruar se po zgjedhin mes vaksinës dhe hospitalizimit(vdekjes).

Hoxha, që është drejtor i shkencave në kimi dhe shkencëtar farmaceutik, ka deklaruar se në Kosovë gjatë verës është krijuar iluzioni se pandemia ka marrë fund, derisa sipas tij, ky interpretim e mohon variantin Delta, “që momentalisht po lëshon rrënjë në Kosovë”