Arbëri

Vitia: Pandemia është larg përfundimit, Delta po përhapet me shpejtësi

Foto:Alban Bujari/Koha
 

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, ka deklaruar se përfundimi i pandemisë së koronavirusit është i largët, dhe se varianti Delta po përhapet me shpejtësi.

“Pandemia është larg përfundimit dhe duhet ta kuptojmë se hezitimet për t'u vaksinuar do ta përkeqësojnë situatën” është shprehur Vitia derisa ka folur për rritjen e rasteve të Covid 19 gjatë ditëve të fundit në Kosovë.